Fenerbahçeli yıldız Ekpe Udoh küfürbaz Engin Ardıç'ı rezil etti

Fenerbahçeli yıldız Ekpe Udoh küfürbaz Engin Ardıç'ı rezil etti

Yandaş Sabah'ın küfürbaz yazarı Engin Ardıç'ın kendisi hakkında yazdığı asılsız ifadelerle dolu yazıya tepki gösteren Fenerbahçeli basketbolcu Ekpe Udoh, "Nijeryalıyım ve hayatımda Küba’ya gitmedim. Hakkımda doğru düzgün araştırma yapmadan yazı yazıyorsanız sizden nefret ederim” dedi.

Yandaş Sabah gazetesindeki köşesinde küfürlü yazılarıyla tanınan Engin Ardıç, Anıtkabir'i ziyaret eden Fenerbahçe basket takımının yıldızı Ekpe Udoh'u hedef aldı

Udoh'un Anıtkabir'i ziyaret etmesi 'zoruna giden' Ardıç, Udoh'un Atatürk sevgisine anlam veremediğini belirterek, Udoh'un kendi isteiğiyle değil reklam amacıyla Anıtkabir'e götürüldüğünü öne sürdü.

Ardıç yazısında ayrıca Udoh'un Kübalı olduğunu ve tam adının Expedia Friday Udoh olduğunu iddia etti ve 'Kübalı' Udoh ile 'Atatürkçüler' arasındaki ilişkiye dair kendince çıkarımlar yaptı. 

UDOH'TAN ARDIÇ'A TEPKİ

Ekpe Udoh ise kendi blogunda 'Biliyor musunuz' başlığıyla yaptığı paylaşımda üç maddeyle Ardıç’ın kökeniyle ilgili asılsız iddialarına düzeltme yaptı ve yazıya tepki gösterdi.

“Nijeryalıyım ve hayatımda Küba’ya gitmedim” ifadelerini iki farklı maddede belirten Udoh, yazının son maddesinde de “Hakkımda doğru düzgün araştırma yapmadan yazı yazıyorsanız sizden nefret ederim” ifadelerini kullandı.

Udoh’un blog yazısında vurgulamamasına rağmen FIBA ve NBA’in resmi web sitelerine göre Nijerya kökenli ABD'li basketbolcunun tam adı, Ardıç'ın iddia ettiği gibi Expedia Friday Udoh değil, Ekpedeme Friday Udoh.

DAHA FAZLA