Fenerbahçe'den Şenol Güneş, Beşiktaşlı futbolcular ve Erman Toroğlu hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe'den Şenol Güneş, Beşiktaşlı futbolcular ve Erman Toroğlu hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe yönetimi, dün gece Beşiktaş ile oynanan maçta futbolcularına ve yöneticilerine yönelik saldırılara ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta olaylar çıktı. 

Saha içerisinde Beşiktaşlı Tosic ve Fenerbahçeli Van Persie arasında 41. dakikada tartışma çıktı. Ceza sahasındaki pozisyonda Van Persie'nin ayağıyla Tosic'e müdahalede bulunmasının ardından Tosic pozisyonun devamında Van Persie'nin yanına giderek kafa attı. 

Tosic bu hareketi üzerine kırmızı kart görürken, ilk yarının bitiminin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş soyunma odasına giden Fenerbahçeli futbolcuların önüne geçerek Kjaer’in yüzüne müdahalede bulundu. 

Soyunma odası koridorunda ise Beşktaşlı Marcelo’nun Fenerbahçeli Skrtel’e kafa attığı, Beşiktaşlı Tosic'in de Fenerbahçeli Van Persie'ye saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi. 

Maç sonunda ise Oğuzhan, Marcelo ile Alper ve Skrtel’in yumruk yumruğa birbirine girdiği kaydedildi. 

Çıkan olaylara müdahale eden polis ekipleri iki takımının soyunma odalarının arasına konuşlandı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin menajeri Hasan Çetinkaya'nın başı, tribünlerden atılan sert bir cisim nedeniyle yarıldı. 

FENERBAHÇE'DEN SUÇ DUYURUSU 

Maçta yaşananlar üzerine Fenerbahçe yönetiminin 6222 No'lu yasadan savcılığa suç duyurusu yapacağı belirtildi. 

Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünelde oyuncularına saldıran rakip futbolcular ve televizyondaki canlı yayında yaptığı yorumlar nedeniyle eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak için hazırlık yapıldığı öğrenildi. 

BEŞİKTAŞ SAHAYA İHH PANKARTIYLA ÇIKTI

Maçta çıkan olaylar dışında en çok konuşulan konu ise Beşiktaş'ın sahaya İHH İnsani Yardım Vakfı pankartıyla çıkması oldu.

Beşiktaşlı futbolcular üzerinde 'Yetim Gülerse Dünya Güler' yazılı pankartla ile çıkarken, söz konusu pankart kulübün sosyal medya hesabında da paylaşıldı. 

Sosyal medyada ise Beşiktaş'ın bu pankartı taşımasına tepki vardı. Çok sayıda kullanıcı İHH'nın Suriye'deki cihatçı çetelere yönelik yardımlarını vurgulayarak, Beşiktaş'ın İHH pankartı taşımasını eleştirdi. 

DAHA FAZLA