Fenerbahçe-Beşiktaş maçı olaylar nedeniyle ertelendi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı olaylar nedeniyle ertelendi

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Kadıköy'de karşılaşan iki takımın maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma ertelendi.

MAÇIN ARDINDAN BEŞİKTAŞ TARAFTARI KARANLIKTA BEKLETİLDİ

Şenol Güneş'in yaralanması ve hastaneye kaldırılmasının ardından Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ertelenmişti. Tribünler Fenerbahçe taraftarı tarafından boşaltıldıktan sonra stadın ışıkları kapatılarak Beşiktaş taraftarı bekletildi.

Kadıköy'de karşılaşan iki takımın maçında, sahada herhangi bir gerginliğin yaşanmadığı maçta tribünler gerildi. Beşiktaşlı oyuncu Quaresma'nın köşe gönderine geldiği anlarda atılan yabancı maddelerle de sık sık duran oyunda, maça ara verilmesine yol açan olay ikinci yarıda gerçekleşti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncusu Tolga Zengin ve taraftarlar arasında yaşanan gerilime müdahale ederken kafasına gelen bir madde sonucu yere düşerek yaralandı. Sonrasında hakemler ve Beşiktaş takımının soyunma odasına girdiği ve Şenol Güneşin kafasında açılma meydana geldiği öğrenildi.

SOYUNMA ODASINA GİDERKEN İKİNCİ SALDIRI

Şenol Güneş'in aldığı darbe sonucu soyunma odasına girerken ikinci kez saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Tribnden atılan maddeler sonucu Güneş'in yere yığıldığı görülüyor.

Hakemlerin yaptığı toplantının ardından maçın ertelendiği öğrenildi.

22 KİŞİ GÖZALTINDA

Şenol Güneş'in yaralanmasına kadar varan olaylara karışanları tespit etmek için polis, statta yer alan kameraları incelemeye aldı. Polis, olayların yaşandığı noktada yabancı madde atan kişiler ile Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e küfür eden kişileri görüntüden tespit etti. Şenol Güneş'e çakmak atan dahil 22 kişi gözaltına alındı. Kamera incelemelerinin ardından gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

DAHA FAZLA