Fenerbahçe Asbaşkanı: Fatih Terim istifa etmiştir, hukuken tazminat ödenemez

Fenerbahçe Asbaşkanı: Fatih Terim istifa etmiştir, hukuken tazminat ödenemez

Fenerbahçe Asbaşkanı Avukat Şekip Mosturoğlu, Fatih Terim’in istifası ile ilgili yaptığı açıklamada; İstifa ile sonlanmış bir ilişkide tazminat ödenmesine karşı olduklarını ve bu konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, geçtiğimiz günlerde bir kavgaya karıştıktan sonra istifa eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim’in istifa ettiğini ve bu yüzden kendisine tazminat ödenemeyeceğini belirten Mosturoğlu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bu konu, federasyon ile futbol direktörü arasındaki bir konu. Biz taraf değiliz ama şunu söyleyebiliriz, bu sözleşme eğer karşılıklı sonlandırıldıysa tazminatın olmaması gerekir. Basına yansıyan federasyon açıklamasında, Türkiye Futbol Direktörü'nün istifa ettiği belirtiliyor. İstifa ettiyse zaten hukuken tazminat alamaz. Biz bu konunun takipçisiyiz. Bunun takibi Türkiye Futbol Federasyonu genel kurullarında yapılıyor. Gerekli konuşmaları yapıp tavrımızı net şekilde gösteririz. Biz, istifayla sonlanmış bir ilişkide tazminat ödenmesine karşıyız."

DAHA FAZLA