Fatih Terim'e aylık 1 milyon lira işsizlik maaşı ödenecek

Fatih Terim'e aylık 1 milyon lira işsizlik maaşı ödenecek

TFF tarafından görevine son verilen Fatih Terim'in 15 ay boyunca aylık 1 milyon 193 bin lira işsizlik maaşı alacağı belirtildi.

Alaçatı'da damatlarıyla birlikte mekan bastığı için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) görevine son verdiği Fatih Terim'in sözleşmesinde işsizlik maaşı maddesinin bulunduğu ortaya çıktı.

Sporx'in haberine göre, 15 Kasım 2018'e kadar TFF ile sözleşmesi bulunan Fatih Terim'in bu 15 aylık süreçte herhangi bir takımda teknik direktör ya da sportif direktör olarak görev almadığı takdirde her ay 291 bin euro (1 milyon 193 bin lira) tazminat alacağı belirtildi. Terim'in 15 ay sonunda alacağı para toplam 4 milyon 365 bin euro olacak.

Terim, bu ay 15 içerisinde herhangi bir takımda görev alırsa görev alacağı tarihe kadar TFF tarafından tazminatlar her ay eşit şekilde ödenecek ve Terim'in göreve başladığı tarihte bu tazminatlar tamamen ortadan kalkacak.

Fatih Terim, herhangi bir takımda görev almazsa Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 1 milyon 193 bin liralık maaşının ilkini Ağustos'un son gününde alacak.

DAHA FAZLA