Fatih Terim, Alaçatı'da mekan bastı: Anadolu Ajansı olayı haber yapan muhabirini sansürledi!

Fatih Terim, Alaçatı'da mekan bastı: Anadolu Ajansı olayı haber yapan muhabirini sansürledi!

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in Alaçatı'da damadıyla birlikte bir restorana saldırı düzenlediği iddia edildi. Anadolu Ajansı muhabirinin olaya ilişkin haberini sansürlendi.

İzmir'in ünlü tatil beldesi Alaçatı'da Club Baba Köyiçi'nde, Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin, kendisine ait Beeves isimli mekan ile hemen yan tarafında bulunan Yüzevler Kebapçısı arasına 2 metre yüksekliğinde tahta çit inşa ettirmek istedi. Diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ise mekanın önünü kapattığı gerekçesiyle buna izin vermedi.

İHA'nın haberine göre, dün akşam saatlerinde taraflar arasında tartışma çıktı. Mekana akşam saat 23.00 sularında gelen Fatih Terim, damatları Volkan Bahçekapılı, Ahmet Baran Çetin ve 2 korumasıyla birlikte Yüzevler Kebapçısı'nı bastı.

TERİM DAMATLARIYLA BİRLİKTE MEKAN BASTI

Selahattin Aydoğdu'nun oğlu Hüsnü Aydoğdu, olayı şu şekilde anlattı:

"O sırada babam mekanın koltuğunda oturuyordu. Fatih Terim o sırada alkolün etkisindeydi, babama yumruk salladı ancak vuramadı. Babam karşılık vererek birkaç yumruk attı. Damadı daha sonra babamı arkadan çekti. Fatih Terim ise kısa duvardan atlayarak kaçıp arabasına binip gitti. Daha sonra bizim restoran çalışanlarıyla yan taraftaki restoran çalışanları arasında sopalı, yumruklu, sandalyeli kavga çıktı."

Selahattin Aydoğdu'nun polis merkezine giderek Terim'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Olay çevredeki bir güvenlik kamerasına da yansıdı.

ANADOLU AJANSI HABERİ SANSÜRLEDİ

Öte yandan Anadolu Ajansı muhabiri İbrahim Ayal, olaya ilişkin haberinin Anadolu Ajansı tarafından yayınlanmadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ayal, haberinin sansürlenmesi nedeniyle istifa ettiğini belirtti. 

DAHA FAZLA