Eski kıyafetlerini satın alma bahanesiyle buluştuğu genç kadına tecavüz etti

Eski kıyafetlerini satın alma bahanesiyle buluştuğu genç kadına tecavüz etti

Denizli'de, ikinci el ürün satışı yapılan bir internet sitesinden satışa çıkardığı kıyafetleri satın alma bahanesiyle buluştuğu üniversite öğrencisi 24 yaşındaki B.D. adlı genç kadına tabancayla tehdit ederek götürdüğü ormanlık alanda tecavüz eden 26 yaşındaki Soner E. polis tarafından yakalanıp, tutuklandı.

Denizli'de bir cam fabrikasında çalıştığı öğrenilen Soner E. adlı şahıs, internette ikinci el ürün satışı yapılan bir sitede eski kıyafetlerini satışa çıkaran Pamukkale Üniversitesi son sınıf öğrencisi B.D. ile irtibata geçti. DHA'nın aktardığına göre; Soner E. kıyafetleri ablası için satın alacağını belirtip, genç kadınla Atatürk Caddesi'nde, dün saat 13.00 sıralarında buluştu. Ablasının evde olduğu ve kıyafetleri satın alacağı bahanesi ile genç kadını otomobile bindiren Soner E. adlı şahıs, yolda tabancasını çıkartıp tehdit ederek, Karakurt Mahallesi'ndeki Gökpınar Baraj Göleti arkasındaki ormanlık alana götürdü. Soner E., burada genç kadına tecavüz etti. Soner E. adlı şahıs, cinsel istismarda bulunduğu genç kadını daha sonra Dokuzkavaklar Mahallesi'nde otomobilden indirdi. Genç kadın, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri, Soner E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, Soner E.'nin yakalanması için bölgedeki MOBESE ve işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan Soner E., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

DAHA FAZLA