Eşine şiddet nedeniyle dün evden uzaklaştırma cezası alan şahıs bugün kadını bıçakladı

Eşine şiddet nedeniyle dün evden uzaklaştırma cezası alan şahıs bugün kadını bıçakladı

Antalya’da şiddet uygulandığı gerekçesiyle dün evden uzaklaştırma cezası olan şahıs bugün eşini bıçakladı.

Antalya'da madde bağımlısı 42 yaşındaki Ali Toprak, dün eşi Pınar Toprak'ı dövdüğü gerekçesiyle 6 ay evden uzaklaştırıldı. Bu sabah gidip eşini şiddet uygulayarak evden ayrılan Ali Toprak, eve yeniden gelerek bu kez Pınar Toprak'ı baldırından bıçaklayıp kaçtı.

DHA’nın haberine göre bugün saat 14.00 sıralarında Kepez ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 6 çocuk babası Ali Toprak, evden eşya satıp uyuşturucu alacağını söyleyince dün tartıştığı eşi Pınar Toprak’a şiddet uyguladı. Pınar Toprak'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Ali Toprak'a polis merkezi tarafından 6 ay uzaklaştırma verildi.

Bunun üzerine Ali Toprak bu sabah ve gelip eşyalara zarar verdi ve eşine yeniden şiddet uygulayarak evden ayrıldı. Saat 14.00 gibi yeniden eve gelen Ali Toprak, bu kez eşini sol ayak baldırından bıçakladı. Daha sonra suç aleti bıçakla kayıplara karışırken, olay sırasında evde bulanan çocukları durumu polise bildirdi. Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, Ali Toprak'ı yakalamak için çalma başlattı. Pınar Toprak'ın ilk müdahalesini ayakta yapan sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye götürdü.

DAHA FAZLA