Eşi ve oğullarını öldürdü, kaçırdığı kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Eşi ve oğullarını öldürdü, kaçırdığı kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Tekirdağ’da eşi ile 10 ve 12 yaşlarındaki oğullarını öldürüp, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şahıs yakalandı.

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde eşi Güzel Belli ile Güzel Belli'nin önceki evliliğinden olan oğulları Ardınç (10) ve Arda Edirne’yi (12) sert cisimle vurarak yaraladıktan sonra boğarak öldürüp, eşinin diğer evliliğinden olan 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçırarak cinsel istismarda bulunan Hayati Belli (47) yakalandı.

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki evde yaşanan olayda, 47 yaşındaki Hayati Belli adlı şahıs, eline aldığı sert cisimle eşi 44 yaşındaki Güzel Belli ile Güzel Belli'nin önceki evliliğinden olan oğulları 10 yaşındaki Ardınç ve 12 yaşındaki Arda Edirne’ye vurdu, ardından üçünü de boğarak öldürdü. Hayati Belli, cinayetlerin ardından Güzel Belli'nin diğer evliliğinden olan 14 yaşındaki kız çoucuğunu da kaçırdı.

KARDEŞLERİNİ VE ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞ

Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hayati Belli’yi yakalamak ve kız çocuğunu kurtarmak içinçalışma başlattı. Belli’nin kullandığı otomobil, Plaka Takip Sistemi’ne (PTS) kaydedildi, Mobese kameraları ile takibe alındı. Sistem, bugün saat 01.30 sıralarında sistemin Marmara Ereğlisi’nin Dereağzı Mahallesi yakınlarında alarm verdi. Jandarma aracı durdurup Hayati Belli’yi yakaladı.

DHA'nın aktardığına göre, Hayati Belli jandarmadaki ifadesinde işlediği cinayetleri ve kaçırdığı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Hayati Belli ifadesinde şunları söyledi: "Önce iki çocuğu, sonra da eşimi, başlarına vurarak öldürdüm. Daha sonra cesetleri evin bahçesinde bulunan boş eve taşıdım. Sabah kız çocuğu uyandı. Kendisine annesi ile tartıştığımızı ve iki kardeşini alarak evi terk ettiğini söyledim. Birlikte arabaya bindik. Çerkezköy’e geldik, burada ormanlık alanda araçtan indik. Bir süre sonra ona annesini ve kardeşlerini öldürdüğümü söyledim. Ona tecavüz ettim.”

DAHA FAZLA