Escobar’ın gazeteci sevgilisi: Köylü ve çirkin bir adama âşık oldum

Escobar’ın gazeteci sevgilisi: Köylü ve çirkin bir adama âşık oldum

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın sevgilisi Virginia Vallejo, "Gittim toplumun en düşük sınıfından, suça bulaşmış, köylü ve çirkin bir adama âşık oldum" diye konuştu.

“Pablo’yu Sevmek, Escobar’dan Nefret Etmek” kitabı film olan uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gazeteci sevgilisi Virginia Vallejo, Escobar'la olan ilişkilerine ilişkin konuştu.

Vallejo 2007’de “Pablo’yu Sevmek, Escobar’dan Nefret Etmek” adlı kitabında yazdı. Filme çekilen kitapta Escobar’a Javier Bardem, Vallejo’ya Penelope Cruz hayat verdi.

Narcos dizisine ilişkin konuşan Vallejo “O korkunç diziyle alakam yok. İzlemedim bile, arkadaşlarım bahsetti. Güya ben kötüymüşüm, Escobar’ın eşi iyi kadınmış (Gülüyor). Bunlar gerçeği yansıtmıyor” 

“CANAVARA DÖNÜŞTÜ”

“Kitabımı okuyanlar Escobar’ın karakterinin geçirdiği evrime şahit olacak” diyen Vallejo “Onunla tanıştığım zamanki adam nasıldı, 1987’de onu terk ettikten sonra nasıl bir canavara dönüştü” diye konuştu.

“UYUŞTURUCU KAÇAKÇISI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM”

Habertürk'te yer alan habere göre, Virginia Vallejo Escobar’la tanışma hikayesini ise şöyle anlattı:

“1982 yazında bir hafta sonu yemeğe davet edildim. Televizyon dünyasının starıydım. Dönemin başkanının yeğeniyle nişanlıydım. Nişanlım da gerçekten ülkedeki en yakışıklı adamdı. Pablo da oradaydı, gördüğümde hiçbir şey hissetmedim, ilgimi çekmedi. Çekici ya da yakışıklı bir adam değildi.

O zaman 33’ümdeydim, Pablo’yla yaşıttım. O hafta sonu yaşananlar gerçekten çok tuhaftı. 6 ay sonra maalesef nişanlımdan ayrıldım. Escobar, bunu öğrenmiş hemen beni memleketi Medellin’e davet etti. Sosyal sorumluluk projelerini göstermek istiyordu. Uyuşturucu kaçakçısı olduğunu bilmiyordum. Herkes ondan fakirlere yardım eden, güçlü bir siyasetçi olarak bahsediyordu. Zamanla aslında çekici ve çok zeki olduğunu fark ettim. O kadar eğlenceli bir adamdı ki beni kendine âşık etti.”

“KÖYLÜ VE ÇİRKİN BİR ADAMA AŞIK OLDUM”

Escobar’la olan ilişkisini anlatmaya devam eden Vallejo, “30’larımda çok güzel bir genç kadındım. Ülkede kiminle istesem evlenirdim. Fakat hep ilişkilerimin derin aşkla yaşanmasını istedim. Gittim toplumun en düşük sınıfından, suça bulaşmış, köylü ve çirkin bir adama âşık oldum. Beni tüm kalbiyle sevmeseydi böyle bir adama nasıl âşık olurdum ki?” şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA