Erzurumspor Amedspor maçına dayanışma pankartı ile çıktı: Acınız acımızdır

Erzurumspor Amedspor maçına dayanışma pankartı ile çıktı: Acınız acımızdır

Diyarbakır’da Amedspor’un konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor oyuncuları geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Amedspor’un kaptanı Şehmus Özer anısına “Acınız, acımızdır. Başınız sağolsun” pankartı ile sahaya çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Diyarbakır’da karşılaştıkları Amedspor maçına bir dayanışma örneği sergileyerek çıktı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Diyarbakır Seyrantepe Tesisleri’nde karşılaştı.

Diyarbakır’a lider olarak gelen BB Erzurumspor oyuncuları sahaya, geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Amedspor’un kaptanı Şehmus Özer anısına “Acınız, acımızdır. Başınız sağolsun” pankartı ile çıktı.

Erzurumspor Kemal'in attığı golle ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Etha'nın aktardığına göre Amdespor,  57. dakikada penaltıdan Deniz Naki’nin attığı golle maç 1-1 berabere sona erdi.

Amedspor bu sonuçla puanını 32’ye Erzurumspor ise 34’e yükseltti.

NE OLMUŞTU?

Amedspor’un kaptanı 36 yaşındaki Şehmus Özer, 20 Aralık 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazasının ardından yaralı olarak kurtulduğu kazada donarak yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.

DAHA FAZLA