Erem Şentürk: 'Laiklik düşman sistemidir'

Erem Şentürk: 'Laiklik düşman sistemidir'

Diriliş Postası adlı günlük yandaş gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk sosyal medya hesabından laikliğe ve laiklere hakaret içeren mesajlar yazdı. Mesajlarında tehditler de savuran Erem Şentürk, laikliği "müslümanların düşman sistemi" olarak tanımladı.

Diriliş Postası adlı günlük yandaş gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk sosyal medya hesabından laikliğe ve laiklere hakaret içeren mesajlar yazdı.

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni ve çeşitli yandaş TV kanallarında yorumculuk yapan Erem Şentürk adlı eski reklamcı Twitter hesabından laikliğe ve laiklere hakaretlerde bulundu, geleceğe ilişkin tehditler savurdu. 

'BEDELİNİ AĞIR ÖDERSİNİZ'

İşte Erem Şentürk'ün yazdıkları:

"Laiklik kendisi zaten yobaz bir tarikattır. Liyakat ve özgürlük arıyorsanız ilk iş laiklik denilen bu bağnaz kabileden kurtulmak olmalı.
Laiklik yoksa liyakat olmaz ne saçma bir palavra. Asıl laiklik varsa liyakat yok. Laiklik Müslümanlar düşman sistemidir.
Laik dediğiniz emperyalizme koşulsuz bağlı olan, Müslümanın bütün alanlarını kapatan hatta idam eden, kurşuna dizen hedonist barbarlıktır.
Laiklik eli kanlı bir Ortaçağ dinidir. Bu bağnaz dinin savunucuları sadece kendinden olanlara yaşam alanı tanırlar ve katliamdan çekinmezler.
Laikçiler uzlaşma adı altında taviz dayatırlar ve onlara benzemeyen herkesi idam ederler. Her yerde azınlıktadırlar ve hep diktadırlar.
15 Temmuzdan sonra artık mecburen Laik olacağız diye dayatan kesimlere açık uyarı. Geçti o günler. Bedelini ağır ödersiniz. Evinizde laik olun.
Evinizde, özel alanlarınızda laik olun. Kamuya laiklik dayatmayın. Azınlığın tahakkümümü yıktık, dayatırsanız bedelini rezillikle ödersiniz."