Erdoğan'ın 'Hayır' çadırı ziyareti kurgu çıktı

Erdoğan'ın 'Hayır' çadırı ziyareti kurgu çıktı

Erdoğan'ın 'Hayır' çadırına ziyareti ve 'Hayır' çalışması yapan yurttaşlarla tartışması bir dizi senaryosundan alınan kurgu çıktı. 

Erdoğan'ın bugün Sarıyer'de 'Hayır' çadırına girmesi ve 'Hayır' çalışması yapan yurttaşlarla tartışması bir dizi senaryosundan alınan kurgu çıktı. 

'Hayır' çalışması yapan yurttaşlarla tartışan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçtiğimiz günlerde televizyonda yayınlanan bir dizinin senaryosunu uygulamaya çalıştığı ortaya çıktı.

Söz konusu televizyon dizisinde istibdat rejimine karşı hürriyet sloganları ile padişah Abdülhamit'i protesto eden genç öğrencilerin karşısına çıkan Abdülhamit, karşısındaki kalabalığa kendi iktidarı döneminde yapılan 'icraatlerden' bahsederek, öğrencilere "hür değilmisiniz" diye soruyor. 

Devlet destekli yapımcılık ve profesyonel oyunculuk ile 'kurgulanan ve sergilenen' dizi sahnesi ile Erdoğan'ın 'Hayır' çadırındaki 'performansının' karşılaştırılması ise Erdoğan'ın başarısız oyunculuğunun yanında, 'Hayır' çalışması yapan yurttaşların Erdoğan'ın karşısındaki cesaretli duruşları sebebiyle de pek mümkün olmadı.

Dizideki kurgu ve oyunculuk, ülkenin kaderini tek bir adamın ellerine bırakmama kararlılığındaki 'Hayır' duvarına çarptı.

İşte o dizi sahneleri ve Erdoğan'ın başarısız oyunculuğunun 'Hayır' duvarına çarpışı: