Erdoğan'ın çağrısına uyan Tanju Çolak 80 bin dolar bozdurdu

Erdoğan'ın çağrısına uyan Tanju Çolak 80 bin dolar bozdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolar bozdurma' çağrısına bir destek de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu, Avrupa gol kralı, Altın Ayakkabı ödülünün sahibi Tanju Çolak'dan geldi. Bir grup Samsunlu ile döviz bürosuna giden Çolak 80 bin dolar bozdurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dolar bozdurma' çağrısı yandaşlardan destek bulmaya devam ediyor. Sputnik'te yer alan habere göre, aralarında Galatasaray ve Fenerbahçe'de top koşturmuş  eski futbolcu Tanju Çolak'ın da bulunduğu Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu üyesi kalabalık bir grup, Kağıthane'de bir döviz bürosunda toplam 1 milyon doları, Türk Lirasına çevirdi. Bu duruma hazırlıksız yakalanan döviz bürosunda yeterince Türk Lirası bulunmadığı için kalabalık, bir süre döviz bürosu çalışanlarının bankadan para getirmesini beklemek zorunda kaldı. Bu sırada ellerinde 1 dolarlık banknotlar olan bazıları bu parayı ateşe verdi.

TANJU ÇOLAK: DOLARLA DALGA GEÇMEYE GELDİK

"Dolarla dalga geçmeye geldik. Doları yakmaya geldik. Samsunlular bugün ilk çıkışı yapmışlardır" diyen Tanju Çolak, 80 bin dolar bozdurdu. 341 bin Türk Lirasını yanında getirdiği çantaya koyan Çolak, herkesi dolarlarını bozdurmaya çağırdı. 

DAHA FAZLA