Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Kifayetsiz şahıs

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Kifayetsiz şahıs

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de AKP İl Danışma Meclisi'nde konuştu. Erdoğan'ın hedefinde bir kez daha Kılıçdaroğlu vardı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de AKP İl Danışma Meclisi’ne katılırken, burada yaptığı açıklamada CHP’yi hedefe koydu. Geçtiğimiz günlerde yapılan Soçi zirvesinden bahseden Erdoğan, CHP'yi ilgilendiren tek şeyin kazayla devrilen sandalye olduğunu söyleyerek, CHP lideri KemalKılıçdaroğlu hakkında da küçümseyici ifadeler kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

 "Tüm dünya Soçi'deki toplantıda umut, istikrar, barış ve bir gelecek gördü. Suriyeli kardeşlerimiz Soçi'deki toplantıda yıllar sonra vatanlarına geri dönme ihtimalini gördü. Peki bizim anamuhalefet ne gördü? Sandalye gördü, sandalye. Tarihi Soçi zirvesinde CHP'yi ilgilendiren tek şey kazayla devrilen bir sandalye oldu.

(Kemal Kılıçdaroğlı için) Daha öncede benzer havalar attı yetmedi, iddialara girdi, hatta 2011 seçimlerinde yüzde 40 oy almazsam istifa ederim dedi, unuttu. Onun için medya buna Çarkçı Kemal diyor. Sevgili Kemal işte Balıkesir burada hadi bakalım gel de al, işte meydan hodri meydan. Balıkesir bu çarkçı ana muhalefete hak ettiği dersi verecek güçlü bir netice bekliyorum. Bu kifayetsiz şahsın iftiralarına yarın İstanbul'dan cevap vereceğim için şimdi girmiyorum.

‘SOÇİ SÜRECİ DEVAM EDECEK’
(Soçi'deki üçlü zirve) Üç lider olarak, Suriye'deki insani dramı sonlandırmaya yönelik gerçekten çok kritik kararlar aldık. İnşallah yakında bu kararların olumlu yansımalarını sahada daha belirgin şekilde görmeye başlayacağız. Tabii belki 15 günde bir, ayda bir de bizim bir araya gelişimiz devam edecek."