Erdoğan'dan ABD'ye: Yüzümüze gülenlerin arkamızdan neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz

Erdoğan'dan ABD'ye: Yüzümüze gülenlerin arkamızdan neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin YPG'ye silah yardımı yapmasını eleştirerek, "Yüzümüze gülenlerin arkamızdan neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Saray'da bir kez daha muhtarları topladı. Muhtarlar toplantısında ABD'nin YPG'ye silah yardımı yapmasını eleştiren Erdoğan, "Bir orduyu baştan sonra donatacak kadar bu büyük silahları, bu mühimmatı terör örgütlerine verenlerin amacı nedir? Kimse kimseyi kandırmasın. Amaç Türkiye'yi bölmek parçalamaktır." dedi. 

"Yüzümüze gülenlerin arkamızdan neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz" diyerek ABD'yi eleştirmeyi sürdüren Erdoğan konuşmasında, "Bundan sonra da topraklarımıza Suriye tarafından en ufak bir saldırı olursa sağa sola bakmadan gereğini yaparız, kimse endişe etmesin." ifadelerini kullandı. 

Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin de konuşan Erdoğan, "'Bizim vatandaşımız sizin cezaevinde, onu bize verin'. Tamam da siz cezaevinde olmayan terörist başını bize bir verin bakalım. Oradan 170 ülkeyi idare edecek, 80 koli dosya göndereceğiz, buna rağmen hala öyle mi böyle mi deyip… Böyle bir şey olamaz. Bundan sonra her şey karşılıklı." ifadelerini kullandı.