Erdoğan: Yeni 15 Temmuz'lara var mıyız?

Erdoğan: Yeni 15 Temmuz'lara var mıyız?

Isparta'da halka seslenen Erdoğan, "Öyle paralel devletmiş, yok PKK'nın bilmem nesiymiş, asla! Gerekirse bu yolda yeni Çanakkale'lere, yeni 15 Temmuz'lara var mıyız?" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu.

"YENİ 15 TEMMUZ'LARA VAR MIYIZ?"

Erdoğan konuşmasında, "Nice canlar feda etmiş millet olarak, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak bize yakışmaz. Bize yakışan tek millet diyerek, 80 milyon beraber diyerek, kardeş olarak, Türkiye olmaktır. Öyle paralel devletmiş, yok PKK'nın bilmem nesiymiş, asla! Gerekirse bu yolda yeni Çanakkale'lere, yeni 15 Temmuz'lara var mıyız? Bizim gücümüzü, kuvvetimizi kestikleri sananların sırtını yere getirmeye,onlara daha güçlü silahlarla, teknolojilerle cevap vermeye hazır mıyız? Daha güçlü istihdamla, daha iyi bir ekonomiyle cevap vermeye var mıyız?" ifadelerini kullandı. 

"AK PARTİ DEĞERLERİNİ BİLMEYEN HERKES YORULMUŞTUR"

AKP içerisinde 'değişim' gerçekleştireceklerini belirten Erdoğan, "Partimizde köklü bir değişimi gerçekleştireceğiz. AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur. Donanımı olan, heyecanı olan, enerjisi olan yeni yol arkadaşları lazım. AK Parti'de görev değişikliği bir bayrak yarışıdır. Yeni arkadaşlarımızla saflarımızı sıklaştırarak devam edeceğiz" dedi.

"GÜVENLİK YOK DİYORSUN GÜNLERCE YÜRÜYORSUN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Önce siz İzmir Belediyesi'ndeki, Şişli Belediyesi'ndeki işçilerinizin hakkını verin. Daha bunları halledemiyorsun, gidip Türkiye'yi Almanya'ya şikayet ediyorsun. Türkiye'de güvenlik yok diyorsun, günlerce yürüyorsun. Bunu sana, bu güvenliği sana kim sağladı. Yalancının mumu yatsıya kadar, onunki daha erken sönecek" şeklinde konuştu.