Erdoğan: Köprünün adını 'Tayyip Erdoğan' koymadım, ne kadar mütevazıyım...

Erdoğan: Köprünün adını 'Tayyip Erdoğan' koymadım, ne kadar mütevazıyım...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da HAYIR çadırına düzenlediği ziyaret sırasında CHP'lilerle arasında geçtiğini iddia ettiği sohbete ilişkin, "'Bakın köprüler, yollar yaptık' dedim. Bu sefer 'Adı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ama, niye Tayyip Erdoğan koymadınız' diyor. 'Bak' dedim, 'Ne kadar mütevazıyım görüyorsun değil mi?'" şeklinde konuştu. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mardin'de toplu açılış töreni adı altında 'evet' mitingi düzenledi. 

"KILIÇDAROĞLU İDAMA 'EVET' DEDİ"

İdam cezası açıklamalarına devam eden Erdoğan, "16 Nisan'dan sonra Meclis'e gelecek. Sayın Kılıçdaroğlu "Evet" diyeceğiz diyor, sayın Bahçeli "Evet" diyeceğiz diyor. Başbakan Binali Yıldırım da "Evet" diyecek. Ben George ne der, Hans ne der buna bakmam. Ayşe ne der, Mehmet ne der, ben buna bakarım. Allah ne der, ben buna bakarım. Bunca şehidimizin katilini bizim affetme yetkimiz yoktur" dedi. 

"ÖNCE GEZİ OLAYLARINI TERTİPLEDİLER"

Erdoğan konuşmasında yine Gezi direnişini hedef alarak, "Baktılar bizimle sandıkta başa çıkamadılar, ülkemize ve bize yönelik saldırıların mahiyeti değişti. Oysa biz terör sorunun tamamen çözümü için irademizi ortaya koymuştuk.Önce içimize fitne tohumu ekmek için Gezi olaylarını tertiplediler. 17-25 Aralık emniyet-yargı darbe girişimini tezgahladılar, FETÖ, onda da muvaffak olamadılar" dedi.

"NE KADAR MÜTEVAZIYIM GÖRÜYORSUN"

Erdoğan, İstanbul'da HAYIR çadırına düzenlediği ziyaret sırasında CHP'lilerle arasında geçtiğini iddia ettiği sohbete ilişkin olarak ise, "Hayır çadırına girdim. 'Niye 'hayır' diyorsunuz' dedim.'Çağdaş bir ülke istiyoruz' dediler. Oradan da Yavuz Sultan Köprüsü gözüküyor ha. Bunlara da söyledim, 'Bakın köprüler, yollar yaptık' dedim. Bu sefer 'Adı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ama, niye Tayyip Erdoğan koymadınız' diyor. 'Bak' dedim, 'Ne kadar mütevazıyım görüyorsun değil mi?'" şeklinde konuştu.