Erdoğan: Denizin üzerine havalimanı yapıyoruz, bunlar istemezük diyor, kim bunlar? Komünistler

Erdoğan: Denizin üzerine havalimanı yapıyoruz, bunlar istemezük diyor, kim bunlar? Komünistler

Erdoğan "Denizin üzerine havalimanı yapıyoruz, bunlar 'İstemezük' diyor! Kim bunlar? Komünistler, komünistler… Bu sol zihniyet, komünistler, vatansever değildir, milliyetperver değildir" diye konuştu.

Muhtarlara seslenen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan  "Denizin üzerine havalimanı yapıyoruz, bunlar 'İstemezük' diyor! Kim bunlar? Komünistler, komünistler… Bu sol zihniyet, komünistler, vatansever değildir, milliyetperver değildir" diye konuştu.

Kaçak Saray'da muhtarlara seslenen Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

“BAZILARI KÜRT DEVLETİ DİYİP DURUYOR”

“Cerablus'a, Rai'ye, El Bab'a indik. Oradaki 2000 kilometrekarelik alanı kontrol altına aldık. Hedefleri Akdeniz'e ulaşmaktı. Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de, Gabar'da ne yapıyorsak her yerde bunları nerede görürsek aynısını yapmaya devam edeceğiz.

Bazıları Kürt devleti deyip duruyor; ben bunu Kürt kardeşlerime hakaret olarak görüyorum.”

“ATATÜRK’ÜN ATLETLE RESİM ÇEKTİRDİĞİNE ŞAHİT OLDUN MU?”

“Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, arada sırada karavanda oturuyor, atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, vatandaş filanca. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım, ana muhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi gel, benim fotoğrafımı çek, Atatürk'ü atletle görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?”