Erdoğan: 20-25 civarında şehidimiz var

Erdoğan: 20-25 civarında şehidimiz var

Afrin saldırısına ilişkin konuşan Erdoğan,  “Bizim  gerek Mehmetçiklerimizden gerek sivil gerekse ÖSO’dan 20 civarında 25 kadar şehidimiz var” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu.

Erdoğan, 2019’da yapılacak seçimlere ilişkin “Üniversitelerde ve liselerde çok ciddi temas içinde olacağız. Onları saflarımıza çekeceğiz” dedi.

2019 seçimlerine ilişkin çağrı yapan Erdoğan, "Önümüzde 2019, martta yerel seçimler, kasım parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimi. Bu bizim için bir dönüm noktasıdır. Her şeyden önce buna hazır olmamız lazım. Birileri diyor ki bizim gençlerimizle alakalı. Bizim gençlerimiz onların gençleri kadar hareketli değil. Bizim onlar verdiğimiz cevaplar belli. Bu zaten sandıktan görülüyor. Kimin gençleri daha cevval. Bu defa sandıklar öyle patlamalı ki, bunlar ne olduklarına, ne olacaklarına pişman olsunlar. Öyleyse, üniversitelerde bütün genç arkadaşlarımızla çok ciddi diyalog içinde olacağız. Onları saflarımıza çekeceğiz. Lisede son sınıf öğrencileri de oy kullanacaklar. Seçme ve seçilme yaşını 18'e indiren biziz. Biz, gençliğimize güveniyoruz ama onlar gençliğimize güvenmediler" diye konuştu.