Engelli gence minibüste şiddet!

Engelli gence minibüste şiddet!

Adana’da engelli bir genç minibüste vahşi şekilde saldırıya uğradı.

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste tartıştığı 4 kişi tarafından feci şekilde darp edildi.

11 Ocak günü gece saat 21.45 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde, evine gitmek için minibüse binen konuşma engelli genç, henüz bilinmeyen bir nedenle 4 kişiyle tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine 4 kişi, yumruk ve tekmelerle engelli genci, diğer yolcuların gözleri önünde feci şekilde dövdü. Olay anı, minibüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Öte yandan engelli gencin saldırıya uğrarken olay anında minibüste bulunan yurttaşların olayı seyretmesi ise tepki çekti.

İNCELEME BAŞLATILDI

Saldırının hemen ardından engelli gencin polise giderek şikayetçi olduğu belirtilirken, güvenlik kamerası görüntüsünü incelemeye alan polisin, saldırganları yakalamak için çalışma başlattığı bildirildi.

SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

Öte yandan Agit Acun'a saldıran Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan Ahmet G. (20) ile arkadaşları Çağrı Can Ç. (20); İsmail K. (20) ve Ahmet B. (19) bugün gözaltına alınırken; "birden fazla kişiyle vücutta kırık oluşturacak şekilde kasten yaralama" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Sanıklar daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

DAHA FAZLA