Ebru Tireli'yi darp eden saldırgan o suçtan tahliye edildi

Ebru Tireli'yi darp eden saldırgan o suçtan tahliye edildi

Manisa’da Ebru Tireli’yi darp eden saldırganın başka bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Ebru Tireli’yi darp ettiği için de tutuklu bulunan Davut Kahraman o suçtan tahliye edildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'nin parkta spor yaparken darp edilmesine ilişkin yargılanan tutuklu sanık Davut Kahraman’ın tahliyesine, başka bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla da tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Ebru Tireli'yi darp eden Davut Kahraman hakkında 6.5 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Habertürk'ün haberine göre, sanığın Tireli’ye saldırdığı gün 14 yaşındaki kız çocuğu Y.Ş.A'yı da elle taciz ettiği yönünde Turgutlu Sulh Ceza Mahkemesinde açılan davayla mevcut dosya birleştirildi.

"BÖYLE BİR KIZ ÇOCUĞU HATIRLAMIYORUM"

Saldırgan elle taciz ettiği belirtilen çocuk hakkında “Böyle bir kız çocuğu da hatırlamıyorum. Ben 36 yaşındayım, ailem ve 3,5 yaşında bir kızım var. Daha önce böyle bir suçtan dolayı hakim karşısına da çıkmadım, böyle bir şey yapmadım." dedi.

Hakim Gizem Akdemir, sanığın müşteki Ebru Kaya Tireli'ye yönelik suçlardan delil karatmaya yönelik şüphesi bulunmadığından serbest bırakılmasına ancak açılan kamu davasında işlediği iddia edilen çocuğun cinsel istismar suçundan dolayı tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 3 Mart'a erteledi.

 

DAHA FAZLA