Ebru Tireli'ye saldıran şahıs hakkında 6.5 yıl hapis cezası istendi

Ebru Tireli'ye saldıran şahıs hakkında 6.5 yıl hapis cezası istendi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye yönelik saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen Davut Kahraman hakkında 6.5 yıl hapis cezası talep edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre, hazırlanan iddianamede Kahraman hakkında Ebru Tireli dışında, Neslihan Ç. adlı kadına saldırıdan da ceza talep edildi.

İddianamede Davut Kahraman hakkında hakkında müşteki Neslihan Ç.'ye yönelik olarak hakaret ve cinsel saldırı suçlarından 14 yıla kadar; müşteki Ebru Tireli'ye yönelik olarak da kasten yaralama ve hakaret suçlarından 6.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ebru Tireli'yi darp ettiği iddiasıyla 3 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Mehmet T. hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

İddianameye göre zanlı Davut Kahraman, Ebru Tireli'den önce 11 Kasım'da tacize uğrayan Neslihan Ç.'nin polise yaptığı 'Bu gündemdeki bayanı taciz eden şahıs beni de yaklaşık 1 hafta önce aynı yerde taciz etmişti. Bilgi almak isterseniz benimle irtibat kurabilirsiniz' şeklindeki ihbarı neticesinde yakalandı.

DAHA FAZLA