Dersim’de zırhlı araç 73 yaşındaki kadını ezerek öldürdü

Dersim’de zırhlı araç 73 yaşındaki kadını ezerek öldürdü

Dersİm Seyid Rıza Meydanı’nda hızlı bir şekilde gelen Cobra tipi zırhlı aracın ezdiği Naciye Özdemir adlı 73 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.

Dersim'de sabah saat 10.00 sıralarında Seyir Rıza Meydanı'nda hızlı bir şekilde ilerleyen Cobra tipi zırhlı araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen 73 yaşındaki Naciye Özdemir'i ezdi. 

Evrensel'den Kemal Özer'in haberine göre, zırhlı aracın altında 4-5 metre sürüklenen Özdemir’in etrafına yüzlerce yurttaş toplandı. Zırhlı araçtan inmeyen polislerin önünü kapatan yurttaşlar daha sonrasında gelen ambulansla kadını Dersim Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir yaşamını yitirdi. 

Olayın ardından olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve polis ekibi geldi. Cobra Tipi zırhlı aracı olay yerinden çıkarmaya çalışan polis ile yurttaşlar arasında arbede yaşandı. Polisleri çembere alan yurttaşlar zırhlı araç içerisindeki polisin dışarıya çıkmasını istedi. Halkın tepkisi  karşısında geri çekilmek zorunda olan polisler zırhlı aracı olay yerinden hızla kaçırdı. Olay yerine savcı gelmezken trafik polisleri yurttaşların yanında tutanak tutarak yolu şeritle kapattı. 

Olayın tanığı Fadime Ertuğrul olayı şöyle anlattı: “İnternet Cafeye gidiyorduk kadının gittiğini gördüğü halde panzer hızlandı. Kadını ezdi daha sonrasında ise ileri geri yaptı.  Polis amirine olayı anlatırken yanındaki diğer polis ise bana ‘bu kadını ne yapalım’ dedi” 

Video küfür içermektedir