Darp edilen zabıta: Büyüklerimiz ne emrederse onu yapacağım

Darp edilen zabıta: Büyüklerimiz ne emrederse onu yapacağım

İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’nin darp ettiği zabıta memuru Kenan Fidan, "Hukuki yollara başvurup başvurmayacağımı henüz bilmiyorum. Büyüklerimiz ne emrederse onu yapacağım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB ) Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’nin emniyet şeridini kullandığı gerekçesiyle zabıta memuru Kenan Fidan'ı darp ettiği anlara ilişkin görüntüler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Görüntüülerin ortaya çıkmasının ardından görevden uzaklaştırılan Karali'nin Sivas Katliamı sanıklarının avukatlığını yaptığı ortaya çıkmıştı. 

'BÜYÜKLERİMİZ NE EMREDERSE ONU YAPACAĞIM'

Habertürk'ten Hasan Örnekoğlu'nun haberine göre, darp edilen taşeron zabıta Kenan Fidan olaya ilişkin ilk kez açıklamada bulundu. Henüz hukuki yollara başvurmadığını belirten Fidan, şu ifadeleri kullandı:

Ben çekici şoförüyüm. Emniyet şeridini kullanarak çalışıyorum. Şerit ihlali olduğu doğru. Bu sırada da müdür görmüş. Olayın çok detayına inmek istemiyorum. Hukuki yollara başvurup başvurmayacağımı henüz bilmiyorum. Büyüklerimiz ne emrederse onu yapacağım. Görüntüleri herkes gördü. Ötesi gerisi yok. Üstlerimden aldığım talimat doğrultusunda, kamu çalışanı olduğumuz için fazla konuşamayacağım. Büyüklerimiz zaten gereğini yaptı. Haberlerde neler yazılıp çizildiyse doğrudur. Ben çekici şoförüyüm ve trafik bürolarına bağlı olarak çalışıyorum.

DAHA FAZLA