Damatlarıyla mekan basan Fatih Terim: 15 Temmuz şehitlerine saygımdan konuşmadım

Damatlarıyla mekan basan Fatih Terim: 15 Temmuz şehitlerine saygımdan konuşmadım

Alaçatı'da damatlarıyla mekan basan Fatih Terim, günler sonra yaptığı açıklamada, ""Neden hemen konuşmadım? Bir defa 15-16 Temmuz hepimiz için çok önemli. Şehitlerimize saygımdan dolayı başta açıklama yapmadım" dedi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde bağlı Alaçatı'da damatlarıyla birlikte bir restoranun sahiplerine ve çalışanlarına saldırmasıyla gündeme gelen Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. 

"15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE SAYGIMDAN KONUŞMADIM"

Olayın üstünden günler geçtikten sonra açıklama yapmasına değinen Terim, "Neden hemen konuşmadım? Bir defa 15-16 Temmuz hepimiz için çok önemli. Şehitlerimize saygımdan dolayı başta açıklama yapmadım. Daha sonra hiç konuşmama kararı almıştım. Ancak baktım bu ucuzluk ve iftiralar arasında susmak yanlış anlaşılırdı" dedi. 

"DAMADIN ABLASINA TACİZ VE HAKARET VAR"

Terim, olayın mekana koymak istedikleri tahta çitten değil, damadının ablasına yönelik taciz ve hakaretten dolayı yaşandığını iddia ederek, "Türkiye Futbol Direktörü bunu yapmamalıydı. Arkadaşlar, inanın bu konularda ben çok hassasım. Sabah Yıldırım Demirören ve Ali Dürüst ile görüştüm. Ben bu olayı bir babanın ailesini koruması gibi görüyorum. Terim ailesinin büyüğü benim. Ahmet'in (Fatih Terim'in damadı) ablasına hakaret ve taciz var. Uzun zamandır da varmış. Keşke daha önce söyleselerdi. Akşam yemeğine oturduk. Bu konu konuşuldu. Konu geçince, tanıdığım bu zatı aradım. Pardon, tanıdığımı sandığım. Telefonda bana edepsiz bir teklif yaptı, ben de kalkıp gittim. Gereğini yaptım ve işim bitince de ayrıldım" dedi. 

"EVDEN 'ALLAH'IM ŞEYTANA UYMAMA ENGEL OL' DİYE ÇIKARIM"

"Yine olsa yine yaparım" ifadelerini kullanan Terim, "Ben evden, her gün 'Allah'ım şeytana uymama engel ol' diye çıkarım. Ne yapalım? İstemesem de bu oldu. Çok üzgünüm" dedi.

"BUNUN İÇİN HUKUKA BAŞVURULUR MU?"

Terim, "Hukuk yolunu düşünmeyip, gitmeniz yanlış değil mi" soruya ise "Büyük ihtimalle beni dinlememişsiniz. Ben, tanıdığım birini arıyorum. Kavgaya değil çözüme gittim. Olayı siz farklılaştırıyorsunuz. Bunun için hukuka başvurulur mu?" şeklinde cevap verdi.

DAHA FAZLA