Çöpte, istismar edilen çocukların görüntüleri bulundu

Çöpte, istismar edilen çocukların görüntüleri bulundu

Antalya’da çöpte bulunduğunu iddia ettiği hard disk ve flash bellekte gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntüleri ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre, Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bir kağıt toplayıcısı tarafından çöpte bulunduğu iddia edilen hard disk ve flash bellekte gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 30-35 yaşlarında erkek bir şahsın bakkal dükkânı olduğu tahmin edilen bir mekânda erkek bir çocuğa elle cinsel istismarda bulunduğu görülüyor.

Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının bulunduğu görüntülerde sadece çocukların değil, dükkâna gelen müşterilerin de gizlice görüntüleri çekilmiş. Hard disk ve flash belleği çöpte bulduğunu iddia eden kağıt toplayıcısı M., “Çöpe atılmış hard disk ve flash belleği görünce merak ettim ve evde içine baktım. Görüntüleri görünce şaşkına döndüm” dedi.

Elindeki tüm verileri polise teslim ettiğini anlatan M. “Disklerde çok sayıda fotoğraf ve görüntü olduğu için polis hemen harekete geçti. Görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiği araştırılıyor. Umarım bu şahıs çok kısa süre içerisinde yakalanır. Ben vatandaşlık görevimi yaptım ifademi verdim” diye konuştu.

EMNİYET: BAŞKA İLDE ÇEKİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, çöpte bulunan verilerin tutanakla teslim alındığını ve incelendiğini açıkladı. Görüntü ve fotoğrafların uzmanlar tarafından incelendiğini vurgulayan polis, “Arkadaşlarımız yoğun bir mesai içinde. Görüntülerin başka bir ilde çekildiğini düşünüyoruz. Gerekli çalışmalar sonunda gereken yapılacak” dedi.   

DAHA FAZLA