Çocuklarının cenazesini 'benim çocuğumu acıtmayın' diyerek kendisi taşıdı

Çocuklarının cenazesini 'benim çocuğumu acıtmayın' diyerek kendisi taşıdı

Boşanmak istediği ve defalarca şikayet ettiği eşi tarafından çocukları öldürülen kadın çocuklarının cenazesini ‘benim çocuğumu acıtmayın, belki uyanır’ diyerek kendisi taşıdı.

Dilek Y. Isimli kadın, boşanma sürecinde olduğu eşi Ali. Y., tarafından tarafından öldürülen çocukları 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın cenazelerini benim çocuğumu acıtmayın, belki uyanır’ diyerek kendisi omuzladı.

Çocukların cenazesi Sancaktepe Yenidoğan'daki Hz Ali Camii’ne getirildi.

Çocuklardan birinin cenazesi cenaze aracının arkasına konulurken diğeri de aracın içinde getirildi. Anne Dilek Y., cocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdı. Acılı anne tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. 

Anne Dilek. Y., hiç kimsenin kendisine  sahip çıkmadığını anlatarak, "Kaç defa şikayet ettim, savcısına gittim, polisine gittim. Dün akşam da aradı "Çocuklarını öldürdüm mutlu musun?" dedi. Ben de polisi aradım. Şimdi herkes duysun beni, sahip çıkmasınlar kimseye. 2 tane çocuğumun emziği elimde kaldı. Kimseler sahip çıkmadı bana. Koruyamadım çocuklarımı, sahip çıkamadım. Tek başıma kaldım, şimdi kimsem yok. Kim verecek çocuklarımın hesabını? Polise, savcıya beni bu adamdan kurtarın diye yalvardım" demişti.

DAHA FAZLA