Cizre'de 8 yaşındaki çocuğa zırhlı araç çarptı

Cizre'de 8 yaşındaki çocuğa zırhlı araç çarptı

Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Sur Mahallesi’nde 8 yaşındaki çocuğa zırhlı polis aracı çarptı.

Şırnak Cizre'de dün süratli olan zırhlı polis aracının çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayati tehlikeyi atlatırken, görgü tanığı abla Gule C., “Polisler olay yerinden ayrılmak istedi. Israrım sonucu bizi hastanenin kapısına bırakıp gitti” dedi. İlçe Devlet Hastanesinin yoğun bakım bölümünde tedavisi süren çocuğun bilincinin açıldığı, bir süre daha yoğun bakımda doktor kontrolünde tutulacağı aktarıldı.

Mezopotamya Ajansı'nın aktardığına göre; görgü tanığı abla Gule C., Ural tipi zırhlı polis aracının kardeşine çaptığını, aracın çok süratli olduğunu belirtti. Gule C., olayı şöyle anlattı: “Kardeşim caddenin karşısındaydı. Ben onun yanıma gelmesini istedim. Ancak yanıma ulaşamadan zırhlı araç çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kardeşim savruldu. Polisler bana ‘ambulansı ara gelip alsınlar’ dedi. Polisler olay yerinden ayrılmak istedi. Ancak ben ambulansın gecikeceğini ifade edip zırhlı araç ile hemen hastaneye yetiştirmelerini istedim. Polisler ısrarım sonucu bizi araca alıp hastanenin kapısına bırakıp gitti. Aracın içinde 3 polis vardı."

‘ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ’

Olay sonrası emniyetin kendilerini aradığını aktaran amca Faysal C. ise, "Zırhlı aracın çarptığı kaçıncı çocuk oldu?” diye sordu. Hastanede oldukları için emniyete gitmediklerini belirten amca Faysal C., polislerden şikayetçi olacaklarını söyledi.