Cinsel istismardan tutuklanan öğretmene 182 yıl hapis istemi

Cinsel istismardan tutuklanan öğretmene 182 yıl hapis istemi

Adana'da 7 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan biyoloji öğretmeni G.G. hakkında 182 yıla kadar hapis cezası istendi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan sadece kız çocuklarının eğitim gördüğü bir Anadolu Lisesi'nde 7 öğrenci okul yönetimine biyoloji öğretmeni G.G.'nin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

DHA'nın haberine göre; okul yönetiminin polise bildirmesiyle başlayan soruşturmada G.G. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Suçlamayı kabul etmeyen G.G., "Zaman zaman, şaka olarak bazı sözler söyledim. Öğrencilerin saçlarındaki topuzlarına dokunduğum oldu. Kendi çocuğuma gösterdiğim sevgi gibi yanaklarını sıktım, burunlarını çektim. Herhangi bir cinsel istismar eyleminde bulunmadım" şeklinde kendini savunmaya çalıştı. G.G. mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı.

Savcı, G.G.'nin öğrencilere cinsel istismarda bulunduğunu belirtti. "Cinsel istismar" ve "hürriyetten yoksun kılma" suçlarından toplam 182 yıla kadar hapsi istenen G.G. hakkında 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

DAHA FAZLA