CHP'lilerden genel merkez önünde eylem

CHP'lilerden genel merkez önünde eylem

CHP Genel Merkezi önünde toplanan partililer, "Yönetim istifa" sloganları atıyor.

CHP Genel Merkez Yönetimini istifaya çağıran 27. Dönem Elazığ milletvekili Gürsel Erol, yarın CHP’nin Genel Merkezi önünde oturma eylemine başlayacağını açıkladı.

“Ülke yönetimini hedeflemeyen, genel merkezi yönetmekle yetinenlere meydan okuyorum” diyen Erol, “Yarın saat 11:00’de Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatacağım. Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’sine sahip çıkmalıyız. Eyleme tüm CHP örgütlerini, üyelerini ve gönül verenleri davet ediyorum” dedi.

Erol açıklamasında, “Gelecek hedefi olmayan yalnızca iktidara karşı mücadele ve direniş hikâyesi anlatan bir yönetim anlayışını tanımıyorum. 

CHP’nin söylemi yalnızca mücadele ve direniş üzerine olmamalı; iktidar ve ülkeyi yönetme iddiası ve iradesi üzerine olmalıdır” ifadelerini de kullandı.

 

PARTİLİLER GENEL MERKEZ ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

CHP yönetiminin istifasını talep etmek için CHP Genel Merkez Binası önünde toplanan CHP'liler de "İnce başkan" ve "Yönetim istifa" sloganları attı. CHP'den aday adayı olan gazeteci İrfan Değirmenci'nin de aralarında bulunduğu kitle yoğun yağışa rağmen eylemini sürdürdü