CHP'li vekil Eren Erdem'in katıldığı panele saldırı

CHP'li vekil Eren Erdem'in katıldığı panele saldırı

CHP'li Eren Erdem'in İstanbul Bağcılar'da katıldığı panele taşlı sopalı saldırı düzenlendi.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in İstanbul Bağcılar'da katıldığı panele taşlı sopalı saldırı düzenlendi. İlk alınan bilgilere göre olayda yaralananlar olduğu belirlendi.

Eren Erdem Twitter'da şunları yazdı:

"Başkanlık karşıtı bir panelde konuşmacıyım, panele "tekbir getirerek" saldırı gerçekleştirildi. Binaya 200-300 kişilik bir terörist saldırdı"

"Emniyet olay yerine geldi.Bu saldırının sorumluları Osmanlı ve Ülkü ocaklarıdır. Başkanlığa karşı duruşumuz nedeniyle bu saldırı gerçekleşti"

"Şu an ortalık yatışıyor. 200-300 kişilik provokatör grup, binaya saldırdı. Sebep: "Başkanlık sistemi."Gelin öldürün! Cumhuriyet için ölürüm!"

Eren Erdem son olarak olayın yatışmakta olduğunu duyurdu.

Eren Erdem Periscope üzerinden yaptığı canlı yayında şunları söyledi: 

"Bağcılar'dayız. Panel gerçekleştiriliyor. Panellimize dışarıdan saldırı gerçekleştirilmiş durumda. Bulunduğumuz binanın etrafı kuşatılmış. Emniyet güçleri her zamanki gibi yok. Dışarıda kendisine Ülkü Ocakları diyen bir güruh var. Bahçeli'ye söylediğim sözler nedeniyle binaya baskın yapmaya çalıştılar. Bunları buraya gönderenleri biliyoruz. Başkanlıktaki duruşumuz nedeniyle. Panelimizi provoke ettiler. Camlar çerçeveler inmiş durumda. 

İçeriye taş atıyorlar. İstanbul'un göbeğinde Bağcılar'da saldırı altındayız. Arkadaşımız yaralı şekilde geldi. Bağcılar'da devlet yok. Burada devlet yok. Tamamen provokasyon. Bizleri linç etmeye çalışıyorlar. Bir Madımak'la karşı karşıyayız. Devlet yok, polis yok. Başkanlık sistemine karşı olduğu için linç ediyorlar. İnsanlar yaralanmış durumda. Şu anda saldırı altındayız. Dışarıda Ülkücü diye kendini tanımlayan gruplar saldırıyor. Nerede bu hükümet."