CHP’den Yıldırım’a Aleyna Tilki'li yanıt: Bi sussan bari

CHP’den Yıldırım’a Aleyna Tilki'li yanıt: Bi sussan bari

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Binali Bey, meydanı boş buldu, bir konuşmaya kalktı, Aleyna Tilki'nin şarkısı gibi, bütün millete 'Bi sussan bari' dedirtti" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Başbakan Binali Yıldırım'ın meydanı boş bulduğunu, bir konuşmaya kalktığını savunarak, " Aleyna Tilki'nin şarkısı gibi, bütün millete 'Bi sussan bari' dedirtti. Binali Bey, bir süredir konuşmamanın verdiği idmansızlık, sabırsızlıkla formda olmayan bir topçu gibi, girdi sahaya önüne geleni sakatladı, en son kendi bacağını kırdı." dedi.

‘FORMDA OLMAYAN TOPÇU GİBİ SAHAYA GİRDİ’

Özel, ”Cumhurbaşkanı çok konuşuyor, Başbakan sessiz kalıyor" dediklerini aktararak, "Ancak Binali Bey, meydanı boş buldu, bir konuşmaya kalktı, Aleyna Tilki'nin şarkısı gibi, bütün millete 'Bi sussan bari' dedirtti. Binali Bey'i de konuşturmuyorlar, boşuna susturmayacaklarmış diyecek insan. Ne konuşsa falso, hata. Bayrak asalım diyoruz, karşı çıkıyor. Başka bir şey söyleyeceğiz, ona da karşı çıkacak, dinden çıkacak. Binali Bey, bir süredir konuşmamanın verdiği idmansızlık, sabırsızlıkla uzun süredir forma bulamayan, formda olmayan bir topçu gibi, girdi sahaya önüne geleni sakatladı, en son kendi bacağını da kırdı, sedyeyle dışarı aldılar." ifadesini kullandı.