CHP kurultayı için son sayı açıklandı

CHP kurultayı için son sayı açıklandı

CHP'de olağanüstü kurultay için imza veren delege sayısı 564'e ulaştı. Kurultayın toplanması için 66 delegenin daha imzası gerekiyor.

CHP’de olağanüstü kurultay çağrısı için imza veren delegelerin sayısı 564’e ulaştı.

Açıklama Kurultay Çağrı Heyeti üyesi CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer’den geldi. Usluer, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Olağanüstü kurultay talebimizin 4. gününde 564 rakamına ulaştık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ‘söz! yarın tamamlayacağız’ mesajları için teşekkürler” dedi.

CHP’de olağanüstü kurultay için gerekli imza sayısı yaklaşık 630. Bu durumda kurultayın toplanması için kalan imza 66 oldu.

CHP SÖZCÜSÜ TEZCAN'DAN AÇIKLAMA

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, telefonla bağlandığı canlı yayında imza sayısına ilişkin açıklamada bulundu. Cumhuriyet'in haberine göre Tezcan, "İmza toplanırsa gereken neyse yapılır. Paylaşılan rakamların gerçekle ilgisi yok. Bugün açıklanan rakam gerçek bir rakam değildir. Bizim elimizde belgeye dayalı rakam yok" dedi.

GAYE USLUER: YAZIK YAZIK 

Tezcan'ın televizyon programına telefonla bağlanarak yaptığı açıklamaya Gaye Usluer kişisel sosyal medya hesabından cevap verdi. Usluer, "Sayın Tezcan bize ne demek istiyor??? Yazık yazık yazık" dedi.