CHP Üsküdar Gençlik Kolları: 'Hileli referandumu da bizler kadar cesur olmayan yönetimi de tanımıyoruz'

CHP Üsküdar Gençlik Kolları: 'Hileli referandumu da bizler kadar cesur olmayan yönetimi de tanımıyoruz'

CHP Üsküdar Gençlik Kolları, yolsuzluk ve hukuksuzluk ile üzeri örtülmeye çalışılan referanduma ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Bu hukuksuzluğu ve hileli referandumu tanımadığımız gibi; oldu bittiye gelen rejim değişikliğini sukunetle karşılayan, bizler kadar cesur olmayan yönetim anlayışını da tanımıyoruz" denildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Üsküdar Gençlik Kolları, yolsuzluk ve hukuksuzluk ile üzeri örtülmeye çalışılan referanduma ilişkin bir açıklama yayınladı. Gençlik Kolları imzası ile yapılan açıklamada, referandum sonrasında pasif bir tutum takınan, ne yapacağına bir türlü karar veremeyen CHP yönetimine eleştiriler yer alıyor. 

Açıklamada, "Bu hukuksuzluğu ve hileli referandumu tanımadığımız gibi; oldu bittiye gelen rejim değişikliğini sukunetle karşılayan, bizler kadar cesur olmayan yönetim anlayışını da tanımıyoruz. Cumhuriyetin katil fermanının şenliklerle kutlandığı sıralarda üzüntülerini ifade edip, tek çözüm olarak bağımlı ve güdümlü yargıya başvurmak olan anlayışı da reddediyoruz" denildi.

Açıklamanın tamamı şu şekilde: