CHP Suruç Başkanı: Kavga değil, büyük küçük demeden taradılar!

CHP Suruç Başkanı: Kavga değil, büyük küçük demeden taradılar!

Suruç’ta yaşananların “AKP’ye saldırı” şeklinde verilmesine tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Gören “Halkı kandırıyorlar, bu bir kavga değil saldırı. Büyük küçük kadın demeden herkesi taradılar” dedi.

İleri Haber

AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyaretinde kan dökülmesiyle ilgili CHP Suruç İlçe Başkanı Servet Gören canlı yayında bir açıklama yaptı.

Artı TV canlı yayınına bağlanan CHP’li Gören, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı kanlı seçim çalışmasının “AKP’ye saldırı” şeklinde verilmesine sert tepki gösterdi.

Gören, “Bu bir kavga değil, saldırıdır. Büyük küçük demeden herkesi taradılar” dedi.

[ih2]

‘ESNAF DEMOKRATİK TEPKİSİ GÖSTERDİ, KADIN ERKEK ÇOCUK DEMEDEN TARADILAR’

Gören yayında olayı şöyle anlattı:

“Mevcut AK Parti Milletvekili adayı esnaf gezisine çıktığında, esnaf demokratik tepkilerini ortaya koyduğunda, yanındakiler tarafından etraf kadın erkek çocuk demeden taranıyor. Direk bir silahlı saldırı. Kesinlikle çatışma değil.”

YANDAŞ MEDYAYA TEPKİ: OLAYI FARKLI YERE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR

Gören, iktidar yandaşı medyaya da tepki göstererek “Yandaş havuz medyası farklı konulara çekiyor olayı. Bir züccaciye dükkanıne giden, çocukların rızkının peşinde olan birisi, belinde silahla bir iş yerine gitmez” dedi.

‘HALKI KANDIRIYORLAR’

Gören, spikerin “AKP’lilere yönelik bir saldırı olduğu söyleniyor” şeklindeki beyanına da “Kesinlikle öyle bir şey yok. Halkı kandırıyorlar” yanıtını verdi.

‘ÇOCUKLARININ PEŞİNE DÜŞEN BABAYI HASTANEDE KATLEDİLDİ’

Gören, “Yaralıların babası çocuklarının peşine düşerken hastanede katledildi” bilgisini verdi.
[ih3]