CHP İstanbul İl Başkanından canlı yayında Habertürk'e: Siz yandaştan daha yandaşsınız

CHP İstanbul İl Başkanından canlı yayında Habertürk'e: Siz yandaştan daha yandaşsınız

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat Habertürk canlı yayınında çıkan tartışmada kanala yönelik olarak "siz yandaştan daha yandaşsınız" dedi.

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile Aslan arasında tartışma çıktı. Canpolat, "Sizin patronunuz evetçi siz yandaştan daha yandaşsınız" ifadelerini kullandı.

Tartışma, daha önce Habertürk yayını sırasında kendisi hakkında konuşulmasına rağmen Canpolat'ın yayına bağlanamaması üzerine yaşandı.

Arslan'ın "Sizin bu hassasiyetinizn sebebi bir bayrak asma hikayesiyle ilgili bir problem yaşanmıştı ama o sırada CHP milletvekili yayındaydı. Dolayısıyla o gerekli şeyleri söyledi. Sizin eleştirnizin o yönde olduğunu biliyorum.

Canpolat ise “Benimle ilgili eleştiri yapıyorsunuz beni bağlamıyorsunuz. Ben telefon ediyorum beni bağlamıyorsunuz yayınınıza” ifadelerini kullandı.

Canpolat'ın "Siz yandaş medyadan daha yandaşsınız çünkü sizin yayınınızdan Türkiye halkı etkileniyor. Siz seyredliyorsunuz" demesi üzerine yayına ara verildi.

 

DAHA FAZLA