Cem Küçük: 3 ay içerisinde herkes tasfiye edilecek

Cem Küçük: 3 ay içerisinde herkes tasfiye edilecek

Yandaş Cem Küçük, havuz medyasında önümüzdeki 3 ay içerisinde büyük bir medya operasyonu olacağını ve tasfiyelerin yaşanacağını yazdı. Küçük, “Bedel ödeyeceksiniz” ifadelerini kullanarak Mustafa Suphi üzerinden komünistlere saldırdı.

İleri Haber

Tetikçiliği ile nam salmış yandaş kalem Cem Küçük yine devrede.

AKP’nin 24 Haziran seçim ‘zaferinden’ sonra muhalefetin artık eskisi gibi rahat olmaması gerektiğini yazan Türkiye gazetesi yazarı Küçük, “Türk medyasında bazıları zannediyor ki, Türk milletinin 24 Haziran büyük zaferinden sonra da her şey eskisi gibi olacak ve devam edecek. Böyle bir şey imkânsızdır” ifadelerini kullandı.

“Siz 24 Haziran’da bahisleri tamamen Cumhurbaşkanımızın kaybetmesine yatıracaksınız, sabah akşam Muharrem İnce goygoyculuğu yapacaksınız ve sonra da Cumhurbaşkanımız kazanınca yine konforunuz lüksünüz ve şatafatınız devam edecek öyle mi? Peki ya 24 Haziran sürecinde Cumhurbaşkanımız aleyhine yaptığınız tüm kara propaganda faaliyetleri ne olacak? Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi ‘hadi oradan’” diyen Küçük, muhalefete ‘parmak salladı’.

‘BEDEL ÖDEYECEKSİNİZ, HERKES TASFİYE OLACAK’

“24 Haziran zaferi, medya ve devlet” başlıklı bugünkü köşe yazısında, muhalifleri alenen tehdit eden ve “bedel ödeyeceksiniz” diyen Küçük, “Adaletin gereği olarak herkes aldığı risk oranında bedelini öder ya da kazançlı çıkar. Ana akım medyada tüm taşlar yerinden oynayacak ve Cumhurbaşkanımızın devrilmesi için çalışan herkes tasfiye olacak” dedi.

‘ANA AKIM MEDYADA GİDECEKLER’

Söz konusu tasfiye operasyonlarını ‘adaletin tecellisi’ olarak nitelendiren Küçük, “Bu durum yüce adalet kavramının dayattığı bir mecburiyettir. Marjinal medyada ne halt yerse yesinler ama ana akım ortamından kesinlikle gidecekler” diye konuştu.

‘HABERTÜRK’ÜN KAPATILMASI BİR ÖRNEK’

“Bu bedel ödeme kültürüdür. Hem perhiz hem lahana turşusu olamaz” diyen Küçük’e göre Habertürk gazetesinin kapatılması da buna bir örnek.

“22 Mart medya devrimi ile Aydın Doğan’ın tasfiyesi bedel ödeme kültürünün net örneğidir” diyen Küçük, önümüzdeki süreçte ismi Aydın Doğan ile özdeşleşmiş gazetecilerin Demirören grubundan tasfiyesinin bir mecburiyet olduğunu kaydetti.

‘ÖNÜMÜZDEKİ 3 AYDA DEMİRÖREN GRUBU’NDA TASFİYELER OLACAK’

“Önümüzdeki 3 ay içinde o grupta büyük değişimler ve tasfiyeler olacağını göreceksiniz” ifadelerini kullanan Küçük, “Habertürk TV de bu bağlamda kendine çekidüzen vermek zorundadır” tehdidinde bulundu.

MUSTAFA SUPHİLERE SALDIRDI!

Küçük, kendisini eleştiren ve isim belirtmediği kişiye cevap da verdiği yazıda komünist düşmanlığı yapmaktan da geri durmadı. Saray yalakası, Türkiye’deki komünist mücadelenin öncüsü Mustafa Suphi ve arkadaşlarına saldırdı.

Kendisini eleştiren isme karşı kendini komünist düşmanlığı üzerinde överek yanıt veren Küçük, Türkiye ve Atatürk düşman olduklarını söyleyerek komünistleri böyle hedef gösterdi:

‘KOMÜNİSTLER’ DİYEREK TEHDİT ETTİ: DOSYANIZ HAZIR

“Sen ve senin gibiler DEVLET kavramının ne olduğunu bilmezsiniz. Siz ithal radikal fanatikler tıpkı komünistler gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hep düşman oldunuz. Zaten şimdi de senin bana iftiralarını en çok komünist artığı Soner Yalçın gibiler destekliyor. Bu utanmaz komünist artıkları Atatürk gibi anti-komünist bir adamın arkasına saklanacak kadar korkaktır. Bunlar esasen Atatürk düşmanı olan Mustafa Suphi kafasındaki komünistlerdir. Soner Yalçın gibiler bu DEVLET nezdinde komünist artığından başka bir şey değildir ve tüm komünist artıklarının dosyası tıpkı ithal radikal Kuytul gibi hazır beklemektedir...”

MUSTAFA SUPHİ KİMDİR?
Türkiye Komünist Fırkası'nın (TKP) kurucusu ve önderleri arasında yer alan Mustafa Suphi ve arkadaşları, 1921 yılında Anadolu'daki emperyalizme karşı verilen mücadeleye destek vermek için çıktıkları yolda, burjuvazi tarafından katledilmişlerdi. Mustafa Suphi ve TKF’nin Genel Sekreteri Ethem Nejat’la birlikte 13 komünist, 28-29 Ocak 1921 gecesi haince katledilmişlerdi. On beşlerin, Anadolu’da emperyalizme karşı halkların ve emekçilerin kurtuluşu için başlattıkları bu yolculuk 98 yıldır hala Türkiye devrimci mücadelesine ışık tutmaya devam ediyor. Mustafa Suphi ve arkadaşlarının bıraktığı miras, düzen yandaşı tetikçilerin ağızlarında kirletilemeyecek kadar onurlu ve temiz bir rehber olma özelliğini sürdürüyor.