çArşı'dan tepki: Pankarta izin vermeyenler, bıçaklar, ses bombaları sizin kontrolünüzde mi?

çArşı'dan tepki: Pankarta izin vermeyenler, bıçaklar, ses bombaları sizin kontrolünüzde mi?

Berşiktaş'ın ünlü taraftar grubu çArşı, Süper Kupa Finali'nde yaşananlara tepki gösterdi.

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa Finali'nde Beşiktaş taraftarının hazırladığı ve üzerinde "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" ifadelerinin yazılı olduğu pankartın stada sokulmaması tepki çekti. 

Maç sırasında ise Konyaspor taraftarı sık sık meşale yakıp ses bombası patlatırken, bir Konyaspor taraftarı da sahaya bıçakla girdi. 

Yaşananlar üzerine Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu çArşı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' pankartını stada sokmayan güvenlik görevlileri, Bıçaklar, meşaleler, ses bombaları sizin kontrolünüzde mi?" ifadeleri kullanıldı.

MEHMET DEMİRKOL'DAN DA TEPKİ

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol da yaşananlara tepki gösterdi. Demirkol maç sonrası yaptığı açıklamada, Konyaspor taraftarının sahaya bıçakla girmesiyle ilgili olarak, "Milletin söylediği marşla uğraşacağınıza bunlarla uğraşın" dedi. 

Demirkol açıklamasında ayrıca, “Adam sahaya şu kadar sustalı ile girmiş. İnanılır gibi değil. Ben en az 10 kez kalem kaptırdım girişte. Adamın cebindeki 10 lira bozuk parayı alıyorlar ya. Adam belki evine dönemeyecek. Hani ne oldu Passolig? Ne işe yarıyor? Ne elde ettiniz? Sahaya meşale atıldı, geç içeri hakem. Durdur maç, oynatma. Yoksa olmuyor. Sahaya bıçak atılıyor, devam ediyorsun. Onu yapmıyorsun bu işe yaramaz, başka bir şey yapmıyorsun o işe yaramaz. Ne yarayacak peki? Hiçbir şey yapmıyorsunuz ki" ifadelerini kullandı. 

DAHA FAZLA