İnce: Erdoğan 'Parası olmayan yaşamasın' derse şaşırmayın

İnce: Erdoğan 'Parası olmayan yaşamasın' derse şaşırmayın

Muharrem İnce seçim arefesinde Ankara'da miting düzenledi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce , Ankara’da düzenlenen mitingde yurttaşlara seslendi. Tandoğan Meydanı’ndaki mitinge, yurttaşlar büyük ilgi gösterdi.

İnce'nin mitingde yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

“- Küllerimizden yeniden doğduğumuz şehir Ankara.Bundan daha sıkışık bir miting görmedim. Pazar sabahı geç kalmayın. Okulların bahçesinde yatın cumartesi akşamı. Pazar günü acıkmayın. Pazar günü uykunuz gelmesin. Oyunu kullandıktan sonra oradan ayrılma. Sonra ilçe seçim kuruluna.

- Anadolu Ajansı, TRT ve YSK. Bu üç kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim.

- Ankara'da broşür dağıtmışlar bugün. Bunlar bırak Müslüman olmayı. Bunlar insan bile değil. Bu bildirilerin benim ve CHP ile hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar paçavradır.
Bunlar bırak Müslüman olmayı. Bunlar insan bile değil.

‘PARASI OLAN YAŞASIN’ DERSE ŞAŞIRMAYIN'

- Erdoğan ile benim aramda bir köprü polemiği var. Ben dedim ki ‘Demirel'in yaptığı 1. köprüden 11 liraya geçiyoruz, gidiş-geliş. Erdoğan'ınkinden 114 liraya geçiyoruz. 114 gidiş, 114 geliş 220 lira. Demirel'in yaptığı köprü bayramlarda bedava, Erdoğan'ınki parayla. Demirel'in yaptığı köprünün geliri hazineye gidiyor, Erdoğan'ın yaptığı köprünün geliri yabancı şirketlere gidiyor.’ Gerçekten zavallı. Bana diyor ki ‘Paran varsa geç’. Erdoğan ben milletvekiliyim. Benim  param var da kamyoncu nasıl geçecek? Yakında ‘Parası olan yaşasın’ derse şaşırmayın.

- Allah'ın izni, milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumda Marmaris'teki yazlık sarayı engellilere vereceğim. Bu artık halkın adamı değil. 2002'deki Erdoğan değil artık o. Yorgun Erdoğan.

‘MİTİNGİMİ BİLE İPTAL EDERİM’

- Üzüldüğüm bir şey var. Utanmıyorlar. Soğan doları geçmiş hala ‘ustayım’ diyor. Yarın son akşam. Erdoğan cesaretin varsa televizyonda çık karşıma. Bak sana son teklifim. Bak istersen yarın İstanbul mitingimi bile iptal edebilirim.

- Başlarken ‘bu iş ikinci tura kalır’ demiştim. Yok, pazar günü hallediyoruz. Pazartesi sabahı bir işim daha çıktı. Tam 7 kilo verdim. 

‘HESAP VERECEĞİM’

- Yeni dönemde korkmayan bir Türkiye olacak. Öğrenciler, kadınlar, işadamları korkmayacak. Her yılbaşında üç hesap vereceğim. Bir, yıllık icraatımın hesabını vereceğim. İki, cumhurbaşkanı olarak yaptığım harcamaların hesabını vereceğim. Üç, kişisel harcamalarımın hesabını vereceğim size. Camiye, okula ve kışlaya siyaset asla girmeyecek.

SANDIK UYARISI

- Anadolu Ajansı, yandaş kanallar yalan yanlış bilgi verebilir. Sakın moralinizi bozup sandıkları terk etmeyin."