Cami deposunda biri kadın 2 ceset bulundu

Cami deposunda biri kadın 2 ceset bulundu

Ayvalık’taki bir caminin deposunda biri kadın 2 ceset bulundu.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan Hayrettin Paşa camiinin deposunda, 28 yaşındaki Cevat Kurtduman ile 37 yaşındaki Öznur Kabakoğlu’nun cesedi bulundu.

Kurtduman ve Kabakoğlu'nun ısınmak için tenekede yaktıkları ateşten sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri kaydedildi.

Cevat Kurtduman'dan 14 günden beri haber alamayan babası, merak edip aramaya çıktı. Geçen yıl Aralık ayında denetimli serbestlik uygulamasından yaralanan oğlu Cevat'ın 53 gün temizliğini yapıp cezasını tamamladığı Ayvalık Hayrettin Paşa Camisi'ne giden baba, burada depo olarak kullanılan kulübede oğlu Cevat Kurtduman ile kadın arkadaşı Öznur Kabakoğlu'nu harekesiz şekilde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurtduman ve Kabakoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yapılan incelemede, Kurtduman ve Kabakoğlu'nun kulübede ısınmak için teneke içinde yaktıkları ateş nedeniyle karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nda gönderildi.

Ayvalık Müftülüğü yetkilileri, Kurtduman'ın, depo olarak kullanılan bölüme izinsiz olarak girdiğini kaydetti. (DHA)

DAHA FAZLA