Bursa'da otobüs şoförü, engelli çocuk ve babasını otobüsten zorla indirdi!

Bursa'da otobüs şoförü, engelli çocuk ve babasını otobüsten zorla indirdi!

Bursa'da engelli çocuk ve babası, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının kartıyla ücretsiz ulaşım hakkı olmasına rağmen özel halk otobüsü şoförü tarafından zorla indirildi.

Bilecik'te ikamet eden Ziya Beşkardeş, zihinsel engelli oğlu ile gezi için Bursa'ya geldi. Ataevler'de otobüse binmek isteyen engelli çocuk ve babası, şoförün hakaretine maruz kaldı.

Özel halk otobüs şoförü, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen kart ile ücretsiz ulaşım hakkı olmasına rağmen engelli çocuk ve yanındaki refakatçısını hakaret ederek otobüsten kovdu. 

17 yaşındaki Ömer Bahadır ve babası Ziya Beşkardeş, daha sonra arkadan gelen bir özel halk otobüsüne binerek, kendilerine kibar davranan sürücüye teşekkür ettiler.

"HAKARETE MARUZ KALIYORUZ"

Ziya Beşkardeş, "Engelli oğlum Bahadır'ı stres atması için zaman zaman gezdirmeye götürüyorum. Başka şehirlerde sıkıntı çıkmıyor. Bakanlığa ait seyahat kartımız olmasına rağmen Bursa'daki özel halk otobüs şoförlerinin bazıları bize problem çıkartıyor. Bunun yanında hakarete maruz kalıyoruz" dedi.

DAHA FAZLA