16 yıldır ülkeyi yöneten AKP'nin Bakanı: Daha fazla demokrasiyi, özgürlüğü, refahı bu millete yaşatacağız

16 yıldır ülkeyi yöneten AKP'nin Bakanı: Daha fazla demokrasiyi, özgürlüğü, refahı bu millete yaşatacağız

Bakan Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve AKP 27. dönem milletvekili adaylarıyla Malatya'nın Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

16 yıl ülkeyi tek başına yöneten AKP'nin Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'den itiraf gibi bir açıklama geldi. Tüfenkçi, uzun yıllar AKP'nin tek başına iktidar olduğunu unutup, "24 Haziran'dan sonra daha fazla demokrasiyi, daha fazla hukuku, daha fazla özgürlüğü, daha fazla refahı bu millete yaşatacağız" dedi.

Anadolu Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre, Türkiye üzerinde her türlü operasyonun yapılmaya çalışıldığını öne süren Tüfenkçi, "Terörle önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Dış güçlerle sınırlarımızın etrafında terör koridorları oluşturmaya çalışıyorlar. O da yetmiyor, ekonomiyle Türk insanını ve Türkiye'yi vurmaya çalışıyorlar ama biz inanıyoruz ki milletimizin 24 Haziran'da vereceği bir oyla bu oyunu da bozacağız." diye konuştu.

Tüfenkçi, 81 vilayete hizmet götürürken hiçbir ayrım yapmadıklarını, doğuda ne varsa batıda da aynısının olmasını istediklerini, kuzeyde ne yaptılarsa güneyde de onu yaptıklarını, 81 milyonu kardeş bildiklerini, bir ve beraber olduklarını iddia etti.

'DAHA FAZLA DEMOKRASİ,ÖZGÜRLÜK VE REFAHI BU MİLLETE YAŞATACAĞIZ'    

Tüfenkçi, "Onun için ne bir vatanımızın bir karış toprağına operasyon yaptırırız dedik, ne de bu milleti böldürürüz dedik. 15 Temmuz'da darbe yapmaya kalktılar, siz, biz, bütün millet hep beraber tek vücut olarak bu darbeye karşı koyduk. Bugün o darbeciler de hesap veriyor. Hesap görürken de haktan, adaletten ayrılmadık. 24 Haziran'dan sonra daha fazla demokrasiyi, daha fazla hukuku, daha fazla özgürlüğü, daha fazla refahı bu millete yaşatacağız."