Boşanmak isteyen eşini 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü, beraatini istedi

Boşanmak isteyen eşini 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü, beraatini istedi

Kendisinden boşanmak istediğini yazdığı mektupla evi terk eden 18 yaşındaki Deniz Güneş Adıyaman'ı 12 yerinden bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki Mehmet Adıyaman, çıkarıldığı mahkemede beraatini istedi.

Bursa’da aynı fabrikada birlikte çalıştığı eşi 18 yaşındaki Deniz Güneş Adıyaman'ı konuşmak için çağırdığı parkta 12 yerinden bıçaklayarak öldürmekten yargılanmasına başlanan 19 yaşındaki Mehmet Adıyaman, "Deniz'in yanına gittim. Konuşmak için parka çağırdım. Eve dönmesini istedim. kabul etmedi. Aynı gün tekrar gidip yine parka çağırdım. Bu kez bana, 'Seni sevmiyorum. Boşanmak istiyorum. Sen başkasıyla, devam et. Ben de başkasıyla devam etmek istiyorum' dedi. Ben de sinirlenip onu öldürdüm. Pişmanım, üzgünüm, beraatimi istiyorum" dedi.

DEFALARCA DÖVMÜŞ
Öte yandan Mehmet Adıyaman’ın sürekli  eşini, ailesine karşı ilgisiz kalmakla suçlayıp, kendi anne ve babasıyla da konuşmaması için defalarca dövdüğü öğrenildi.

3 AY ÖNCE DÖVÜNCE EVİ TERK ETTİ

Adıyaman, geçen mart ayında iş çıkışı evlerinde, 3 ay önce evlendiği eşine, "Çalışırken giydiğin iş önlüğünün üst düğmeleri neden açıktı? Ayrıca yemekte neden benim yanıma gelmedin de erkek arkadaşınla oturdun” diyerek dövdüğü ortaya çıktı.

TUTUKLULUĞA DEVAM

Hakkında, Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mehmet Adıyaman, hakim önüne çıktı. 

Mahkeme eksik evrakların beklenmesi için duruşmayı ertelerken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

DAHA FAZLA