Boşanmak istediği eşi çocuklarını öldürdü: Polise, savcıya gittim kimse sahip çıkmadı

Boşanmak istediği eşi çocuklarını öldürdü: Polise, savcıya gittim kimse sahip çıkmadı

Çocukları boşanmak istediği eşi tarafından öldürülen D. Y., "Kim verecek çocuklarımın hesabını? Polise, savcıya beni bu adamdan kurtarın diye yalvardım" dedi.

Maltepe'de Ali Y., isimli şahıs pompalı tüfekle iki kızını vurduktan sonra intihar etti. Eşiyle boşanma aşamasında olan Ali Y.'nin çocukları öldürdükten sonra anneyi arayarak "Çocuklarını öldürdüm mutlu musun?" Dediği ortaya çıktı.

Habertürk’ün haberine göre, D Y., gün boyu babalarında kalan iki kızını almak için boşanma davaları süren eşinin evine geldi. Eve girdiğinde de Ali Y., kızları 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın cesetleriyle karşılaştı. Annenin olayı görerek sinir krizleri geçirmesi üzerine mahalle sakinleri toplandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede, baba Ali Y.'nin iki kızını pompalı tüfek ile öldürdükten sonra aynı tüfekle kendine ateş ederek intihar ettiği belirlendi.

'KİM VERECEK ÇOCUKLARIMIN HESABINI?'

Anne Dilek Y., Adli Tıp Kurumu'na çocuklarının cansız bedenlerini almaya geldi. Burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hiç kimse sahip çıkmadı bana, kendi ailem de buna dahil. Kaç defa şikayet ettim, savcısına gittim, polisine gittim. Dün akşam da aradı "Çocuklarını öldürdüm mutlu musun?" dedi. Ben de polisi aradım. Şimdi herkes duysun beni, sahip çıkmasınlar kimseye. 2 tane çocuğumun emziği elimde kaldı. Kimseler sahip çıkmadı bana. Koruyamadım çocuklarımı, sahip çıkamadım. Tek başıma kaldım, şimdi kimsem yok. Kim verecek çocuklarımın hesabını? Polise, savcıya beni bu adamdan kurtarın diye yalvardım" dedi.

KARDEŞİNDEN UTANMAZ AÇIKLAMA

Ali Y.nin ağabeyi Ekrem Y. ise "Bir baba o hale nasıl gelebilir. Anne sebebiyet vermiş ki olmuş. Daha ilk defa zorla aldı. İkinciyi almasında birşey yaşanmış ki bu hareket yaşanmış. Telefon açıp çağırıyor. Geliyor kardeşim. Polisleri çağırıp aldırıyor. Bir daha oluyor yine polislere yakalatıyor. Ondan sonra kadın cinayetleri oluyor. Ne gerek var bunlara. Devlete rica ediyorum. Biraz da erkekleri düşünsün" şeklinde konuştu. 

DAHA FAZLA