Bolu'da polis zorbalığı: Eve kadın gelmeyecek

Bolu'da polis zorbalığı: Eve kadın gelmeyecek

Geçtiğimiz günlerde Bolu'da bir polis komşusuna silahla saldırmıştı. Saldırının ayrıntıları ortaya çıktı.

Bolu'da bir trafik polisinin hamile komşusunu ve eşini dövmesi ile gündeme gelen olayın, bekar komşunun evine kadın ve erkek genç insanların gelmesinden çıktığı anlaşıldı.

Binada oturan ve adı geçen bekar evinde kirada olan Tuncay Bektaş, kuzeni ile birlikte 3 yıldır birlikte kaldıklarını ve gün içerisinde kız arkadaşlarının evlerine geldiğini belirterek, “Teyzemin oğlu bekar, ben de gece çalıştığım için işe giderken geceleri burada kalıyorum. Gün içerisinde kız ve erkek arkadaşlarımız geliyor. Yan komşu kameradan sürekli bizim evi gözetliyor. Eve bayan arkadaşımız geldiği zaman, biz evden çıktığımızda kapıya not bırakıyor. Bu olayı 4-5 kez yaşadık. İlk başlarda dikkate almadık. Sonra teyzemin oğlunun boşandığı eşinin ismi kağıtta geçince, binayı tek tek geziyor. Bu kağıdı siz mi bıraktınız diye bütün komşulara soruyor ama kimse kabullenmiyor. Hatta polisin eşine de ‘kağıdı sen mi bıraktın?’ diye sorduk. Kapının arkasından kağıdı kendisini bırakmadığını söyledi. Ama biz kağıdı kendisinin bıraktığını biliyoruz. Bunu öğrendik, ses kayıtlarında da mevcut. Yan komşumuz olan polisin eşinin kamerası direk bizim kapımızı çekiyor. Eve kim girip çıkarsa izliyor” dedi.

'OSMANLI TORUNUYUZ SİLAHIMIZ VAR EDEPLİ OLUN'

Eve ne zaman kadın gelse arkasından kapıya not bırakıldığını söyleyen Tuncay Bektaş, "Bir keresinde bayanla kapıda karşı karşıya geldik. Orada ufak bir ağız dalaşımız oldu. Eşim komiser dedi. Ben de ‘abla senin eşin komiser değil trafik polisi’ diye cevap verdim. Sonra bize ‘eşimin evde 3-4 tane silahı var. Ben Osmanlı torunuyum’ diye tehditler savurdu. Ben de ona ‘abla çok sıkıntın varsa adliyeye, karakola gidersin şikayet edersin. Resmi yoldan bizi her türlü şikayet etme hakkın var. Bu kadın apartmandaki komşularla sürekli bizim dedikodumuzu yapıyor. Çoğu komşumuz bunu bize söyledi" dedi. Binadan bekarları  atmak için imza toplayan polis ve eşine itiraz eden hamile komşu ve onun eşinin bu nedenle tehdit ve darp edildiği düşünülüyor.

DAHA FAZLA