Bilal Erdoğan: Bize gerici diyenler uzaya mı gitti

Bilal Erdoğan: Bize gerici diyenler uzaya mı gitti

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Bize gerici diyenleri utandırdık mı 15 yılda, evet. Bu ülkede alnı secdeye gittiği için gerici diyenler, ne uçak yaptırdılar ne araba yaptırdılar. Kendileri uzaya mı gitti, hayır. Ama bu ülkede alnı secdeye gidenler 15 Temmuz’da dünya demokrasi tarihine geçecek bir iş yaptılar" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, yöneticisi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Diyarbakır’da düzenlediği etkinlikte konuştu.Bilal Erdoğan'ın konuşması öncesinde etkinlik için belirlenen alanda polis tarafından bomba araması yapıldı, alan bariyerlerle kapatıldı. 

"BATI İNSAN HAKLARINI SÖMÜRGELEŞTİRMEK İÇİN KULLANIYOR"

Burada yaptığı konuşmada "dünya düzenine sitem eden" Bilal Erdoğan, "Dünyada kurulduğu iddia edilen, dünyaya özgürlük, demokrasi, insan hakları getireceği düşünülen dünya sistemi, bunları getirmediği gibi, kendi ülkelerinin iç sorunlarına çözüm üretemedi. Ne yaptılar? Bölmek, parçalamak istedikleri ülkeleri iç işlerine karışmak için bu terminolojiyi kullandılar. Bir Batı ülkesi, bir ülkeye gelip, insan hakları dediği zaman, bilin ki oranın iç işlerine karışmak, sömürgeleştirmek için bunu yaptı" dedi.

"BİZE GERİCİ DİYENLER UZAYA MI GİTTİ"

Konuşmasında AKP'nin gerici uygulamalarını eleştirenleri hedef alan Bilal Erdoğan, "Bize gerici diyenleri utandırdık mı 15 yılda, evet. Bu ülkede alnı secdeye gittiği için gerici diyenler, ne uçak yaptırdılar ne araba yaptırdılar. Kendileri uzaya mı gitti, hayır. Ama bu ülkede alnı secdeye gidenler 15 Temmuz’da dünya demokrasi tarihine geçecek bir iş yaptılar" ifadelerini kullandı.