Bıçak tehdidiyle götürdüğü parkta tecavüz etti

Bıçak tehdidiyle götürdüğü parkta tecavüz etti

İstanbul Şişli'de evine dönmek üzere otobüs duraklarına doğru giden kadın bıçakla tehdit edilerek götürüldüğü parkta cinsel saldırıya uğradı.

İstanbul Nişantaşı'nda 1 Aralık gecesi arkadaşlarının yanından dönen D.S., taksiye binmek için Cevahir Caddesi'nden otobüs duraklarına doğru giderken yanına yaklaşan şahıs tarafından bıçakla tehdit edildi. Elindeki bıçağı D.S.'ye doğrultan şahıs, "Yürümeye devam et" dedi.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın aktardığına göre; D.S., bıçak tehdidiyle zorla götürüldüğü 19 Mayıs Mahallesindeki bir parkta tecazvüze uğradı. D.S.'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, bölgedeki 100 kameradan 90 saatlik görüntü toplandı. İzlenen görüntülerde şahsın F.A. olduğu belirlendi. F.A., (31) olaydan 6 gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Güvenlik kamera kayıtlarında, F.A.'nın parka girdikten 1 dakika sonra çıktığı ve farklı bir noktadan tekrar parka girdiği görüldü.

Cinsel saldırıya uğrayan D.S., "Belime sivri bir cisim dayadı. 'Sesini çıkarırsan bunu sokarım' dedi" ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

Saldırı hakkında sorgulanan F.A. ise, "Osmanbey Metrosunda yürürken rastladım, ağlıyordu. Yanına yaklaşarak sorun olup olmadığını sordum. Bana 'Param yok, eve gidemiyorum' dedi. Ben de param olmadığını, günün ağarmasını beklersek ailemden alıp vereceğimi söyledim. Gün ağarana kadar oturabileceğimiz bir yer olmadığı için parka gittik" şeklinde ifadelerle kendini savunmaya çalıştı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliye gönderilen F.A. tutuklandı.

DAHA FAZLA