Beşiktaş şampiyonluk kupasını kaldırdı

Beşiktaş şampiyonluk kupasını kaldırdı

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, Osmanlıspor maçı sonrasında kupasını aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, sezonun son haftasında Osmanlıspor'u 4-0 yendi. Maçın ardından düzenlenen törenle siyah-beyazlı takım şampiyonluk kupasını kaldırdı. 

Tören 30 kişilik Beşiktaş Korosu'nun marşlar söylemesiyle başladı. 15'inci şampiyonluk kupası, araç ile sahada bir tur attıktan sonra kaideye yerleştirildi.

Tören sırasında siyah-beyazlı takımın ligde attığı goller skor tabelasından gösterildi. Gerçekleştirilen etkinliklerin ardından saha ortasındaki platforma Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet tek tek davet edildi. Platforma son olarak Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri çağrıldı.

Siyah-beyazlıların yerini almasının ardından Beşiktaş kupasını aldı. Şampiyonluk kupasını takım olarak kaldıran oyuncular, büyük coşku yaşadı. Kupa seremonisi sırasında havai fişek atıldı. Şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektiren siyah-beyazlılar, kupayla taraftarları selamladı. Futbolcuların bazıları çocuklarıyla turu gerçekleştirdi.

DAHA FAZLA