Beş ilkokul öğrencisini istismar etmekle suçlanan kırtasiyeci gözaltında

Beş ilkokul öğrencisini istismar etmekle suçlanan kırtasiyeci gözaltında

İstanbul Esenyurt'ta 5 aile, bir kırtasiyecinin çocuklarına istismarda bulunduğu iddiasıyla polise şikayette bulundu. Şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul’da ilköğretim okulundaki beş kız öğrenciyi istismar etmekle suçlanan kırtasiyeci gözaltına alındı.

Cinsel istismar olayı, şüphelinin bir kız öğrenciye yazdığı mektubu sınıf öğretmeninin bulmasıyla ortaya çıktı. Uygunsuz içerikteki mektubu fark eden öğretmen durumu öğrencinin ailesine bildirdi. Esenyurt’taki bir ilköğretim okulunun karşısında bulunan kırtasiyenin 34 yaşındaki sahibi kız öğrencileri elle taciz etmekle suçlanıyor.

Cinsel istismar suçlamaları üzerine okula gelen aileler çocuklarıyla konuştu. Birçok öğrenci benzer şikayette bulununca aileler durumu polise bildirdi. Şüpheli, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

PSİKOLOGLAR EŞLİĞİNDE İFADELERİ ALINDI

Yaşları 8 ile 10 arasında değişen 5 çocuk, aileleri eşliğinde önce ambulansla hastaneye daha sonra da Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Çocukların emniyette psikologlar eşliğinde ifadeleri alındı. Aileler kırtasiyeci hakkında ’taciz’ suçlamasıyla şikayette bulundu.

"UYGUNSUZ HAREKETLERDE BULUNMUŞ"

Okul aile birliğinde görevli veli, "Mektup falan yazmış. Çocuklar öğretmenine itiraf etmiş. Kızı oyuncak vericem diye kandırmış araçla parka götürüp uygunsuz hareketlerde bulunmuş. Adam kabul etmiyor ama; 10 öğrencimiz de geldi, istismarda bulunduğunu söylediler" ifadesini kullandı.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

DAHA FAZLA